Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

redőnyök és kiegészítők

redőnyök

Műanyag redőnyök

A leggyakrabban használt kültéri árnyékoló, részben az árfekvése, részben a praktikussága miatt. Szinte minden nyílászáróra felszerelhető, alkalmas a teljes sötétítésre, jó hő- és hangszigetelő. Minden esetben rozsdamentes dobozzal szállítjuk, kérhető rovarhálóval kombinálva, és vakolható kivitelben is.

Alumínium redőnyök

Minden alkatrésze alumíniumból készül, ezért hosszú élettartamú. Kiváló hang és hőszigetelő, valamint védelmet nyújt behatolás ellen. Külső tokos, és vakolható tokos formában készülhet. Rovarhálóval kombinálható. A RAL színkártya színeire színterezhető a redőnylécen kívül az összes alkatrésze.

Kérjen ajánlatot

Méretre gyártott műanyag vagy alumínium redőnyök, RAL színskáláról vagy választott fóliával. Redőnyeink elérhetők szúnyoghálóval kombinált és vakolható kivitelben, kézi, kapcsolós, távirányítós és smart működtetéssel.

rovarhálók

Fix műanyag keretes

A legolcsóbb megoldás, fehér, vagy barna keretben, üvegszállas háló. Rögzítése csavarral, vagy pattintóval.

Fix alumínium keretes

Műszakilag az előzőhöz hasonló megoldás, a keret itt a RAL színskála alapján színterezhető. Fix kivitelben készíthető nyíló ajtó, és toló ajtó is.

Rolós rovarháló

Mozgatható, rolós rendszerű szúnyogháló, alumínium tokozattal, sínnel, hálóakasztóval készítve. Ajtóra is szerelhető ez a rendszer, vízszintes működtetéssel, ebben az esetben a húzóprofil mágnesesen záródik.