Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

az árkalkulátor használata

Ajánlatkérés

Az árkalkulátor használata

Ablakaink ára a megadható paraméterek és méretek alapján jó közelítéssel becsülhető, így könnyen kiderül milyen költségekkel kell számolni a megfelelő nyílászáró kiválasztásakor. A kalkulátorral számított ár természetesen nem végleges, mivel szükség lehet a méret pontosítására vagy egyéb kiegészítők hozzáadására is (tokszélesítő, tokmagasító elemek, egyedi kilincsek, több ablakból összeépített szerkezet stb.).

A bejárati ajtók és erkélyajtók kiválasztása már egyeztetést igényel, de panel listánk áttekintése és a kivitel kiválasztása már jó támpontot adhat nekünk, így az ajánlatadás is gyorsabban megy. Az ajtók árait kapcsolatfelvétel és egyeztetés után tudjuk pontosan számítani.

Kalkulátorunk segítségével egyszerűen adhat hozzá kiegészítőket is a bevitt tételekhez. Ablakaihoz könnyedén rendelhet hozzá redőnyöket, rovarhálókat vagy párkányokat. Ablakokhoz hozzárendelve, a redőnyök és rovarhálók ára már becsülhető, de ahogy az ablakok esetében, úgy a számított ára itt is csak tájékoztató jellegű.

Ha nem biztos benne mit szeretne, minden tételhez külön vagy akár a teljes listához is tehet megjegyzést, ezzel is gyorsítva az ajánlatadás folyamatát. Kalkulátorunk előzetes tájékozódásra is szolgálhat ajánlatkérés előtt.

A kalkulátorral számított ár nem minősül ajánlatadásnak, annak elküldése nem minősül megrendelésnek.

számolja ki a költségeket

Ablakaink ára a megadható paraméterek és méretek alapján jó közelítéssel becsülhető, így könnyen kiderül milyen költségekkel kell számolni a megfelelő nyílászáró kiválasztásakor.