Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Ajánlatkérés & megrendelés

1. Ajánlatkérés

BEÉPÍTÉS NÉLKÜL

Amennyiben csak a nyílászárókra van szüksége, úgy pontos felmérési méretek vagy nyílászáró konszignáció alapján elkészítjük árajánlatunkat. Visszaigazolást és egyeztetést követően módosítjuk ajánlatunkat vagy elküldjük díjbekérőnket.

2. Ajánlatkérés

BEÉPÍTÉSSEL

  1.  Összeállított kalkulátor lista vagy ajánlatkérő e-mail alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot és közös egyeztetés után előzetes árajánlatot küldünk.
  2.  Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését és úgy dönt megrendeli a termékeket és a beépítést, helyszíni felmérésre kerül sor.
  3.  A felmérés során felvesszük a pontos méreteket és ellenőrizzük, hogy az eredeti elképzelés kivitelezhető-e. Gyakran a felmérés során derül ki, hogy a kialakított nyílások kissé eltérnek a terven feltüntetett méretektől vagy a helyszínen találunk egy kedvezőbb megoldást a kivitelezésre.
  4.  A felmérés alapján pontosítjuk előzetes árainkat és elküldjük díjbekérőnket.

ELŐLEG ÉS FIZETÉS

A nyílászárók díjából  50% előleget  kérünk megrendeléskor, a redőnyök, párkányok és egyéb kiegészítők esetében nincs szükség előlegre, azok teljes díja beérkezés után fizetendő. A beépítés díja a kivitelezés végeztéve fizetendő.