Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Hogyan használja a műanyag ablak árkalkulátort?

Műanyag ablak árkalkulátorunkkal segíteni szeretnénk vevőinket a döntés meghozatala előtt. Segítségével az általunk forgalmazott ablakok ára a megadható paraméterek alapján nagy pontossággal becsülhető, így előzetes tájékozódásra szolgálhat ajánlatkérés előtt.

Az energiatakarékosság jegyében kiemelt beruházás lehet egy családi ház, lakás felújításakor a külső hőszigetelés mellett a meglévő nyílászárók cseréje. Ennek költsége komoly összeg, azonban a döntés meghozatalánál szem előtt kell tartani, hogy ez a beruházás hosszú távú befektetés, hiszen egy jó minőségű nyílászárót évtizedekre választunk.

Korszerű műanyag ablakok

Napjainkban egyre nagyobb az igény a gondozásmentességet ígérő anyagok iránt a nyílászárók terén is, hiszen ezek esetében is hosszú évekre elfelejtheti az utógondozás, karbantartás rendszeres és hosszadalmas procedúráját.

Gondozásmentes ablak alapanyag az alumínium, a műanyag, illetve az alumíniummal kombinált megoldások. Ezek anyaga rendkívüli mértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak, az UV-sugárzásnak, a nedvességnek, így sem penészedésre, sem korhadásra, sem vetemedésre nem hajlamos.

A műanyag ablakok az alumínium és kombinált ablakokhoz képest viszonylag olcsó, tartós megoldást jelentenek. Rendkívül jó szigetelőképességük révén energiahatékonyak, ami az energiaárak drasztikus emelkedése tekintetében vonzóvá teszi ezeket a nyílászáró fajtákat. Bőséges forma-, méret- és színválasztékuknak köszönhetően széleskörűen beépíthetők.

Milyen paraméterek alapján válasszon minőségi műanyag ablakot?

Cégünk német gyártmányú Kömmerling Premium profilokból készült nyílászárókat forgalmaz. A minőségi műanyag ablakok hőátbocsátási tényezője mind a szerkezet, mind az üvegezés vonatkozásában rendkívül jó.

  • kamrák száma: A légkamrák száma a hő- és hangszigetelés, valamint a stabilitás szempontjából lényeges. Minél több kamrával rendelkezik egy műanyag ablak, annál jobban szigetel, ugyanakkor annál nagyobb a szárnyszerkezet és a tok szélessége, vagyis az ablakprofil vastagsága.
  • Üvegezés: Minél kisebb az üveg hőátbocsátási tényezője (U, W/m2K), annál jobban szigetel. A két-, illetve háromrétegű üvegek esetén az üvegek között légmentesen lezárt nemesgáz biztosítja a jó szigetelést. Lehetőség szerint a legjobb üvegezést érdemes választani.
  • Vasalat: Műanyag ablakaink a GU Uni-Jet vasalatrendszereivel szereltek. A különféle nyitásmódokhoz a zárásvezérléssel ellátott vasalatrendszer univerzálisan alkalmazható, esztétikus és komplett megoldást kínál. A kiváló minőségű vasalat az ablak tökéletes működtetését teszi lehetővé 10 év működési garanciával.

Műanyag ablak árkalkulátor

Műanyag ablakaink ára alapesetben a fehér színre vonatkozik. Azonban az egyedi igények alapján széles színválasztékban rendelhetők műanyag ablakok egyoldalon vagy mindkét oldalon színes kivitelben, akár faerezetmintás fóliával is, így igazán stílusos nyílászárót választhat.

A műanyag ablakok komfortja tovább növelhető kiegészítők, különféle anyagú és megoldású redőnyök és rovarhálók használatával. Árkalkulátorunkban ezeket is hozzáadhatja a nyílászáró becsült árának számításakor.

Az árkalkulátorral csak a költségek becslése lehetséges, az így számolt ár nem végleges, nem minősül ajánlatnak, azonban az ajánlatadáshoz segítséget jelent, felgyorsítja a folyamatát. Ha nem biztos abban, mit szeretne, vagy árajánlatra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email