Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Milyen egyedi nyílászárók vannak, és hogyan juthatunk hozzá?

Egy új családi ház építése során bizony előfordul, hogy nem szabványos méretű ablakokat szeretne a tulajdonos, hanem egyedi nyílászárókat. Ilyen megoldások például akkor jöhetnek szóba, ha az ingatlan speciálisabb terepviszonyokra épül. A legtöbb esetben a panorámás kilátás vagy a világos helyiségek kialakítása lehet a fő motiváció.

Egy másik gyakori eset, hogy egy régebbi épület korszerűsítéséről beszélünk. Ezen épületeknél pedig ismertek a hatalmas és különleges alakú ablakok, melyek nem igazán illeszkednek a mai szabványméretek közé. Azonban bármilyen egyedi tervezési esetben rendelkezésre állhatnak az egyedi nyílászárók is.

Egyedi nyílászáró esetén sem kell lemondani a minőségről

Attól, hogy egy nyílászárót külön méretekkel kell legyártani, még nem veszít a remek hő- és zajszigetelő képességeiből. Az ablak felülete abból az anyagból és bevonatból áll, ami segít a helyiségek megfelelő szigetelésében. A keret pedig a Kömmerling profiloknak köszönhetően szintén kis hőáteresztő képességgel rendelkezik, ami a helyes beépítéssel hatékonnyá tehető.

A Kömmerling Premium nyílászárók minőségi, német gyártmányú profilokból készülnek. Honlapunkon pedig megtalálhatja széles körű termékpalettánkat is, melyből akár egyedi méretekkel is állunk rendelkezésére.

Az egyedi méretek mellett megerősített merevítőkkel, különféle biztonsági funkciókkal és eltérő színekkel igényelhetőek a nyílászárók. Lehet szó ablakról, ajtóról, erkélyajtóról vagy akár emelő tolóajtóról is. Az egyediség mellet az esztétika és a biztonság is fontos szerepet játszik.

Milyen tulajdonságokkal találkozhatunk?

Az egyedi nyílászárók esetében egyedi paraméterekkel is kérhető a termék. Az alábbiakban szót ejtünk arról, hogy melyek is ezek a tulajdonságok:

  • Vasalat: A vasalatrendszer G-U UniJet, ami megakadályozza a hibás működtetést. Emellett alap biztonsági funkcióként zárfogadókkal gátolja a kiemelést. Erkélyajtóknál erősebb teherbírással rendelkező falcpántokat épített be a gyártó, illetve beépített csappantyú és behúzófül segíti a működtetést.
  • Gumitömítés: Adott színprofilokhoz illő színben áll rendelkezésre.
  • Acél merevítés: Alapvetően az előírásoknak megfelelő 1,5 mm vastag, felületkezeléssel erősített merevítő kerül beépítésre. Azonban a nagyobb szerkezetekhez felár ellenében javasoljuk a 2-2,5 mm vastag merevítőt.
  • Kilincs: Könnyű alumínium kilincs, ami színben illeszkedik az adott profilhoz.
  • Szín: Alapesetben RAL 9016-os színkódú fehér kivitelben találhatóak meg termékeink. Azonban többféle szín és mintázat is elérhető telephelyünkön, így érdemes személyesen is körülnézni nálunk.

Hogyan rendelhető meg az egyedi nyílászáró?

A rendelés folyamata nem nehéz. Először érdemes felkeresni blogoldalunkat, ahol hasznos cikkeket olvashat a nyílászárókról. Termékeink között pedig megtalálhatja az Ön számára ideális kivitelt. Amennyiben egyedi megoldásra lenne szüksége, úgy érdemes árajánlatot kérni egyszerű, online űrlapunk segítségével.

Munkatársaink pár napon belül visszajeleznek Önnek, és egyeztetnek Önnel a felmerült kérdések kapcsán. Erre azért van szükség, mert csak pontos adatok alapján tudunk árkalkulációt készíteni. Ha viszont inkább személyesen beszélné át a lehetőségeket, akkor várjuk szeretettel a 2225. Üllő, Pesti út 203. szám alatti bemutatótermünkben. Itt kézzel fogható termékekkel és színekkel találkozhat, ami jelentősen megkönnyítheti a választását is.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email