Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Milyen előnyökkel jár egy emelő tolóajtó beépítése?

Emelő tolóajtó esetén is érdemes jó minőségben gondolkodni. Otthonunk megtervezésekor és kialakításakor nemcsak a jelenre kell fókuszálni, hanem a jövőre is. Éppen ezért hasznos, ha az anyagok és a szerkezetek lehetőleg tartósak. Az ilyen megoldások ugyanis akár évtizedekig is jól bírják az idő és a használat próbáját, emellett az ingatlan értékét is jelentősen megnövelik.

Az időtálló megoldásokkal azonban saját kényelmünkről is gondoskodhatunk. Amennyiben jó minőségű darabokból épül fel a családi ház, úgy a mindennapok is könnyebbé válhatnak. Nem kell rángatni az emelő tolóajtót, nem sértjük fel vele a burkolatot, és nem kell félnünk attól sem, hogy egy erősebb széllökés kárt tehet benne.

Cikkünkben pedig megmutatjuk, hogy milyen más előnyökkel jár még az emelő tolóajtó használata!

Mi jellemzi ezt a szerkezetet?

A minőségi alapanyagokból készült Kömmerling profilú emelő tolóajtók pont a fentebb említett célokat szolgálják. Ellenáll a széllökéseknek, a termikus hatásoknak és a használata is kényelmes. Pontos illesztéseinek és kifinomult szerkezetének köszönhetően igen könnyen mozgatható akár a nagyobb méretű teraszajtó is.

Többnyire családi házak esetében találkozhatunk emelő tolóajtókkal, de igény szerint akár lakások erkélyén is beépíthető. Méretben a kisebb szabványos méretektől a hatalmas emelő tolóajtókon át az egyedi méretekig bármi legyártatható belőle.

Jellemzően terasz- vagy erkélyajtóként funkcionál, hiszen a mesés kilátással növeli a természetközeliség érzését. Nem mellesleg egy nyitott ajtó előtt állva úgy érezhetjük magunkat, mintha szó szerint megnyitottuk volna otthonunkat a kertünk felé.

A kellemes érzetek és a kényelem mellett azonban fő szempont az akadálymentes közlekedés biztosítása a padlóba süllyesztett küszöb által. Így babakocsival, nehezebb járás esetén vagy akár még tolószékkel is könnyű kimenni a kertbe.

Energetikai kérdések – megfelelően szigetel?

Modern házak esetén már nem kérdés, hogy a szigetelésnek és a nyílászárónak is meg kell felelnie bizonyos követelményeknek. Maga az ajtóüveg rendkívül jól hőszigetel a többkamrás kivitelnek és a hővédő rétegnek köszönhetően. Emellett a zajszűrő képességével képes kizárni a környező zajokat, ezzel egy csendes otthont varázsolva tulajdonosának.

A Kömmerling profilokból álló keretek az alkalmazott technológiának köszönhetően szintén alacsony hőáteresztő képességgel rendelkeznek. Azonban elengedhetetlen a korszerű emelő tolóajtó megfelelő és szakszerű beépítése is, mellyel szintén megakadályozható a hőáramlás.

Ugyanis a nyílászáró körül termikusan szigetelt részek miatt a padló is kellemesen meleg maradhat. A szigetelés nemcsak PUR-habbal, hanem az erre kifejlesztett tömítőszalaggal is megtörténhet. Ebben az esetben a rendszer nemcsak a hő, de a szél és a víz ellen is tökéletesen zár. Ráadásul a betörésvédelmi igényeket is jól kielégíti.

Nálunk kapható a Prémium HST emelő tolóajtó

Üzletünkben és bemutatótermünkben a Kömmerling profilokból gyártott, német minőségű Prémium HST emelő tolóajtókat forgalmazzuk. Érdemes eljönni és személyesen is megtekinteni, hiszen 28-féle szín közül választhat. Előzetesen pedig érdemes az online árkalkulátorunkat használni, mellyel egy közelítő összeget kaphat meg.

A termék tok-szárny és az ablaküveg hőátbocsátási értékei igen alacsonyak, tehát rendkívül jó szigetelőképességgel rendelkeznek. Emellett bármilyen méretben kérhető, hiszen 400 kg-os terhelésének köszönhetően a legnagyobb ajtók is felszerelhetőek.

Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email