Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Német minőség, megbízhatóság: ez a Kömmerling nyílászáró

Életre szóló megoldást keres? Ne kutasson tovább, a prémiumminőségű Kömmerling nyílászárók a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, így hosszú évtizedekig szolgálják az Ön és családja kényelmét.

A Kömmerling a műanyag ablakprofil gyártók éllovasa, Európa egyik vezető rendszere 1897 óta gyárt minőségi nyílászárókat, 1957 óta műanyag profilokat, és kedvező árpolitikája mellett garantálja a kiemelkedő minőséget. Az innovációknak, magas minőségű, felügyelt gyártásnak köszönhetően Ön a legtöbbet kapja pénzéért, amire évtizedek múltán sem lesz gondja. Esztétikus látvány, kiváló műszaki jellemzők, ez a Kömmerling.

A műanyag nyílászárók előnyei

A műanyag nyílászárók kompromisszummentes megoldást jelentenek a rendszeres utógondozást, karbantartást igénylő hagyományos fa ablakokkal, ajtókkal szemben, hiszen amellett, hogy kiváló hang- és hőszigetelő képességgel rendelkeznek, karbantartásuk, tisztításuk is egyszerű, tartósak, élettartamuk hosszú. A műanyag profilok ellenállnak az UV-sugárzásnak és egyéb időjárási viszontagságoknak.

Egyik legnagyobb előnyük az energiahatékonyság, amelyről napjainkban, a rezsiárak emelkedése kapcsán nem kell többet győzködni senkit sem. A prémium minőség a műanyag nyílászárók esetében olyan magas minőségű profilokat jelent, amelyek megfelelnek a légzárás, a nedvesség elleni szigetelés, a hő- és hangszigetelés és bizonyos esetekben számos speciális, az épület funkciójának megfelelő kritériumnak.

Mit tudnak a Kömmerling nyílászárók?

A Kömmerling mottója, a “Ma a holnapért” mindent elmond a gyártó elkötelezettségéről. A Kömmerling nyílászárók gyártása a fenntarthatóság jegyében történik.

A Kömmerling profilokból készült ablakok kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, lakóterekbe, akár passzív házakba is, irodákba egyaránt alkalmasak a számtalan dizájn- és színváltozatnak köszönhetően.

A profilok egyrészt rendkívül magas statikai stabilitást biztosítanak, másrészt a legkorszerűbb hőszigetelő tulajdonságaik révén – mind a tok, a szárny és az üveg tekintetében – a legmagasabb energetikai követelményeknek is megfelelnek.

Az innovatív kamra konstrukció és tömítési technológia, valamint a megfelelő hangszigetelő üvegezés, a szakszerű beépítés magas szintű hangszigetelést tesz lehetővé, amely kizárja a zajt és a zavaró hangokat még a forgalmas utakon is.

A kültéri ajtókat, ablakokat alapesetben fehér színben kínáljuk, de 28 egyéb színben is választható egyedi igényei alapján egyoldalon vagy akár mindkét oldalon színes kivitelben is. A fóliák faerezet mintázatúak. A magas minőségnek köszönhetően a fehér szín nem fakul sárgára a napsugárzás hatására.

Egyéb kiegészítők a komfort fokozására

A prémium műanyag nyílászárók önmagukban is kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, de még hatékonyabbá tehetők külső árnyékolók segítségével. A napsugárzás nemcsak fényt, hőt is termel, amely a nyílászáró nagy kitettsége esetén nyáron jelentősen növelheti a belső terek hőmérsékletét, télen csökkentheti, ami kellemetlen lehet. Egy megfelelően megválasztott külső árnyékoló a fény- és hővédelem mellett extra biztonságot is ad, betörésvédelmi funkcióval is rendelkezik.

A kellemetlen mászó és repülő rovarok ellen praktikus rolókkal védekezhet, amelyek fix vagy mozgatható kivitelben is kaphatóak az egyéni igényeknek megfelelően. A keret a RAL színskála szerint szinterezhető, így az ablakhoz tökéletesen passzoló színben is kérhető.

Válassza Ön is a jövőt, kérjen árajánlatot tőlünk prémiumminőségű Kömerling-profilú ablakokra, bejárati és teraszajtókra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email