Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Tökéletes választás lehet a műanyag bejárati ajtó

A műanyag bejárati ajtók napjaink kedvelt nyílászáró típusai családi ház építésekor, illetve lakásfelújításkor is kulcskérdés lehet a nyílászárók, a bejárati ajtó kiválasztása. Már csak azért is lényeges eleme az otthonoknak, mert nemcsak jól látható, de ezen keresztül közelíthető meg a ház, a lakás, így első benyomást ad a látogatóknak.

A bejárati ajtóknak több funkciója van, de a leglényegesebb a biztonság. Védelmet nyújt a behatolók ellen, továbbá megvédi otthonunkat a kíváncsi tekintetek elől. Ezeken felül a bejárati ajtó meghatározhatja az otthon stílusát, illeszkedik a kert, a ház stílusához. Hogy mit kell még tudnia a bejárati ajtóknak? Erre adunk választ bejegyzésünkben.

A multifunkciós bejárati ajtó

A betörésvédelem funkcióján felül az időjárás viszontagságai ellen is védenie kell a bejárati ajtóknak, bent tartania a meleget, kint a hideget, a port és egyéb szennyeződéseket.

A különböző funkciók ellátásához fontos a megfelelő minőség, amely az élettartamát is meghatározza. Ideális esetben bejárati ajtót évtizedekre választunk. Ennek érdekében masszív, időtálló anyagok, minőségi szerelvények, precíz tervezés szükségesek.

Milyen anyagú bejárati ajtót válasszon?

Felújítás, csere esetén minden esetben célszerű a meglévő nyílászárókhoz anyagában, stílusában és színében illő bejárati ajtót választani, hogy megmaradjon az épület egységes stílusa. Új építésű családi ház esetén a kívánt stílushoz leginkább passzoló nyílászárókat válasszon.

Német gyártmányú Kömmerling Premium profilokból készülő műanyag bejárati ajtóink magas minőséget képviselnek, megfelelnek a legkorszerűbb energiahatékonysági előírásoknak, továbbá többféle színű fóliával, akár faerezetű mintázattal is kaphatók. A gyárilag fóliázott profilok tartósak, időtállóak.

Amennyiben műemlékvédelmi vagy településképi előírás vonatkozik az épületre, amelyben a nyílászárók cseréjét tervezi, mindenképp érdeklődjön utána, milyenek a megengedett bejárati ajtó jellemzői.

A szerelvények, kiegészítők kérdése

A legjobb minőségű nyílászáró sem ér sokat minőségi szerelvények, pántok, vasalatok nélkül. Fontos a megfelelő méretezés is, hiszen a napi használat stabil, merev szerkezetet kíván. Premium és Futur bejárati ajtóink extra belső sarokmerevítőkkel, valamint 3 db 120 kg-os ajtópánttal rendelkeznek.

Hőhídmentes aluküszöbbel, továbbá 2 csap 2 görgő ajtózárral rendelkeznek, így a biztonsági követelményeknek is eleget tesznek.

Nyílászáróinkhoz, így bejárati ajtóinkhoz is választhat különféle kiegészítőket, így fix keretes vagy rolós rovarhálókat.

Miért műanyag bejárati ajtóra essen a választása?

A műanyag ma már nem a fehér, kommersz nyílászárókat kell, hogy jelentse. Minőségi, fahatású fóliával gyárilag ellátott műanyag bejárati ajtóink megszólalásig hasonlítanak a faajtókra. Azokkal szemben olyan előnyökkel rendelkeznek, mint a gondozásmentesség, így utókarbantartás híján is megőrzik csodálatos színüket. A műanyag nyílászárókat elég csak mosószeres vízzel évente áttörölni.

Az óriási választékból nem könnyű a választás, de ha már az alapanyagban biztos, a rendelkezésre álló költségvetés függvényében a legjobb ár-érték arányú bejárati ajtó lehet a befutó. Keressen minket bizalommal, töltse ki az árajánlat-kérési űrlapot, és megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb, időtálló műanyag bejárati ajtót.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email