Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Elegáns, tartós alumínium szúnyogháló a nyugodt éjszakákért

Bár lehet, hogy az alumínium szúnyogháló hallatán elsőre egy erős fémháló jut eszébe, ne ijedjen meg, nem erről van szó, hanem egy, bármilyen nyílászáróra illeszthető, tetszetős, szinte észrevehetetlen üvegháló betétes, alumínium keretes rovarhálóról.

Amint beköszönt a jó idő, és nyitva maradhatnak az ablakok nappalra és éjszakára, sajnos megjelennek a hívatlan és sokszor kellemetlen vendégek is a lakásban, amelyek megkeseríthetik az éjszakákat, megzavarva a pihentető alvást. Bizonyára Ön is szenvedett már nem egyszer attól, hogy nagyon álmosan aludt volna végre, de egy szúnyog vagy légy zümmögése nem hagyta álomba szenderülni. Előzze meg az ilyen helyzeteket, szereltessen ajtóira, ablakaira szúnyoghálót!

Gondozásmentes nyílászárók az Ön kényelméért

Akár új családi házat épít, akár meglévő otthonát újítja fel, a nyílászárók cseréje, beszerzése komoly döntést igényel, egyrészt mert az épület stílusát is meghatározzák a külső nyílászárók, másrészt mert anyagilag is komoly megterhelést jelent. Fontos, hogy alaposan, minden szempontot végiggondolva dönthessen a megfelelő nyílászáróról.

Napjainkban az ajtókkal, ablakokkal szemben is alapvető követelmény a minimális karbantartási igény. Emiatt, bár a hagyományos fa nyílászárók új korukban, illetve rendszeres karbantartás mellett esztétikus, tartós megoldást jelentenek, de napjainkban kezdenek háttérbe szorulni az egyéb megoldások mellett. A műanyag és alumínium nyílászárók népszerűsége viszont egyre nagyobb, köszönhetően a gondozásmentes, időtálló alapanyagoknak.

Egyéb követelmények

A nyílászárókkal szemben ma már elvárás az energiahatékonyság, a lég-, nedvesség-, hő- és hangszigetelés, az időtálló, tartós szerkezet. Ezen követelményeknek nemcsak maga az épületszerkezet tesz eleget, hanem a hozzá kapcsolódó kiegészítők is, így a belső és külső árnyékoló megoldások, egyéb kiegészítők, rovarhálók, párkányok is.

Szeretné tudni, milyen árnyékoló megoldások léteznek, melyek lehetnek ideálisak az Ön számára? Olvassa el blogunkat, találja meg a legmegfelelőbb megoldást attól függően, mire szeretné az árnyékolást igénybe venni: kizárólag fényvédelem, esetleg fény- és hővédelem, valamint biztonság.

A nyílászárókhoz akár utólag is megvásárolható árnyékolók, rovarhálók az Ön kényelmét szolgálják. Nemcsak az ajtók, ablakok, hanem a hozzájuk tartozó kiegészítők is meghatározzák egy enteriőr, egy épület stílusát, így kiválasztásukra gondot kell fordítani.

Alumínium szúnyogháló a tökéletes megoldás

A rovarvédelem a komfortosság szempontjából elengedhetetlen, hiszen több szempontból is kellemetlen, ha a különféle rovarok bejutnak az otthonunkba. Találja meg az optimális vegyszermentes, mechanikai megoldást, felejtse el a korábbi évtizedek minden esztétikumot nélkülöző borzalmas házibarkács fakeretes, zöld szúnyoghálóit!

A modern üvegszálas szúnyoghálók esztétikus megoldást jelentenek minden nyílászáróra, szinte láthatatlan védelmet nyújtanak a repülő és mászó ízeltlábúak ellen. Persze a leghalványabb szürke rovarháló is meglátszik a nyílászáró előtt, de ennyi kompromisszumot bizonyára megér Önnek a család nyugalma.

Rovarhálót műanyag vagy a RAL színskála választott árnyalatában szinterezett tartós alumínium kerettel is rendelhet, fix, illetve mozgatható rolós kivitelben ablakokra, nyíló- és tolóajtókra egyaránt. Vegye fel velünk a kapcsolatot, találjuk meg közösen az ideális megoldást nemcsak a rovarvédelemre, hanem az árnyékolásra, a nyílászárók szerkezetére is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email