Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Milyen ablakkiegészítőket vásárolhat a műanyag nyílászárókhoz?

Műanyag nyílászáró vásárlása előtt sok kérdést kell mérlegelni nemcsak az ablak típusára, anyagára, szerelvényeire, egyéb tulajdonságaira, árára vonatkozóan, hanem az ablakkiegészítők kapcsán is.

Melyek a leggyakoribb tartozékok? Melyik mire használható és mennyire hasznos? Melyiket érdemes beszerezni? Ezeket szedtük össze

Hogyan függ össze a keret anyaga és karbantartásigénye?

Amikor nyílászárót választunk, fontos, hogy első körben a nyílászáró anyagáról hozzuk meg a döntést. Meglévő nyílászárók esetén, amikor nem az összes cseréjéről döntünk, természetesen a többihez alkalmazkodva kell a típusát kiválasztani. De műemlékvédelmi, városképi előírás esetén is behatárolt lehet, mit választhatunk.

A nyílászárókat megvásárolhatja szabvány vagy egyedi méretekben, attól függően, hogy milyen szempontokat tart fontosnak.

Ha szabadon dönthet a beépítendő nyílászárók anyagáról, mérlegelnie kell az egyes anyagtípusok előnyeit és hátrányait.

A klasszikus faablakok elegánsak, természetes szépségűek, azonban rendszeres karbantartást, csiszolást, festést igényelnek.

A műanyag ablakok nagy előnye a minimális gondozási igény, amely a szerelvények rendszeres zsírozásában és az ablakszerkezet mosószeres letörlésében ki is merül. Nagy előnye még az ár, a műanyag profilok viszonylagos olcsósága. Persze ez nagyban meg is nehezíti a választást, mert a piacon rengetegféle műanyag ablak van jelen a legkülönfélébb minőségben és árakon.

Az alumínium ablakok jelentik a csúcskategóriát a nyílászárók között. Előnyük, hogy nem deformálódnak, nem korrodálódnak, teljes mértékben vízállóak, és a felületkezelésnek köszönhetően ellenállnak a napsugárzás káros hatásainak, valamint gondozásmentesek, és megőrzik esztétikájukat a teljes élettartam alatt.

Minőségi műanyag ablakok

A korszerű műanyag ablakok minőségi anyagokból készülnek, esztétikusak, tartósak. A műanyag profilok a fához viszonyítva kevesebb karbantartást igényelnek, kiváló hő- és hangszigetelő képességgel, a merevítőknek köszönhetően a szélterhelésnek is ellenálló stabil szerkezettel rendelkeznek, nem vetemednek.

Többféle nyitási mód közül választhat: fix, bukó-nyíló, váltószárnyas nyíló bukó-nyíló, nyíló bukó-nyíló, bukó-nyíló bukó-nyíló, valamint bukó.

A színek tekintetében is nagy választék áll rendelkezésre, alapesetben fehér színben (RAL 9016) szállítjuk, de kérhető további 28 árnyalatban, egy vagy mindkét oldalon színes változatban is, faerezet mintájú fóliával.

Az általunk forgalmazott Premium Kömmerling profilokat nemcsak szabvány, hanem egyedi méretben is gyártjuk, minőségi vasalattal, alumínium kilinccsel szerelve. Az 5 és 7 kamrás műanyag ablakok energiahatékonysága a legmagasabb kategóriába tartozik, mind a tok-szárny, mind az üvegezés hőátbocsátási értéke egyedülálló.

Ablakkiegészítők a kényelemért

A műanyag nyílászárók teljesítménye tovább fokozható különféle kiegészítők használatával, hogy igényeinknek, ízlésünknek tökéletesen megfelelőek legyenek.

Egyes profiltípusok hőátbocsátási értéke plusz thermo betét légkamrába történő beépítésével tovább növelhető.

A kültéri árnyékolóként felszerelhető redőnyök nemcsak teljes sötétítésre alkalmasak, hanem tovább növelik a nyílászáró hő- és hangszigetelő képességét. Műanyag és alumínium változatban kaphatóak, külső vagy vakolható tokos formában.

A nem kívánatos vérszívók és repülő rovarok távol tartására műanyag vagy alumínium fix keretes vagy rolós rovarhálót választhat ablakára.

a már konkrét elképzelései vannak, kérje árajánlatunkat, keressen minket telefonon és e-mailben.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email