Telefon

+36 70 676 9379

Email

info@ablakoutlet.hu

Raktár

2225 Üllő Pesti út 203.

Tegye egyedivé bejárati ajtaját műanyag ajtópanel segítségével!

Nem kell, hogy egy bejárati ajtó unalmas legyen, ajtópanelekkel egyedivé, változatossá tehetőek a műanyag nyílászárók is. Egy bejárati ajtó is lehet különleges és reprezentatív, miközben illeszkedik a ház stílusához.

A bejárati ajtó általában az első dolog, amit az emberek észrevesznek, amikor megnéznek egy otthont. A bejárati ajtónk színe és kialakítása árulkodik az ízlésünkről és arról, hogy milyen benyomást szeretnénk kelteni. Az egyforma házak esetében a bejárati ajtó gyakran az egyetlen lehetőségünk arra, hogy egyéniségünket megmutassuk. Emellett a családi házak és lakások egyik legfontosabb biztonsági eleme is, így egyáltalán nem mindegy, milyet választunk.

A bejárati ajtók funkciói

A különféle nyílászárók, amellett, hogy épületszerkezeti elemként lehetővé teszik a közlekedést, a természetes szellőzést és a világítást, a térformálásban is jelentős szerepet töltenek be. A bejárati ajtó multifunkciós, lehetővé teszi a közlekedést, fő funkcióján, a betörésvédelmen túl véd az időjárás viszontagságai ellen, bent tartja a meleget, kint a hideget, de meghatározza az otthon stílusát is, illeszkedik mind az épület, mind a kert arculatához.

Egy megfelelő bejárati ajtó csökkenti a kintről érkező zajokat, elzárja a lakást a kíváncsi tekintetek elől. Fontos, hogy a külső nyílászárók tartósak legyenek, jól zárjanak, magas energiahatékonysággal rendelkezzenek, ne engedjék ki az otthon melegét, ne engedjék át a huzatot.

Milyen bejárati ajtót válasszon?

A bejárati ajtók anyaga nemcsak a megjelenés miatt lényeges, hanem amiatt is, hogy mekkora karbantartási igénnyel rendelkeznek, milyen könnyű őket tisztán tartani.

A szerkezeti anyagok, vasalatok, szerelvények minősége, amennyiben van, az üvegezés nívója, az alkalmazott felületvédelem meghatározó a szerkezet tartóssága, működtethetősége, használhatósága szempontjából.

A hagyományos faajtók minőségi kivitelezés és beépítés mellett funkcionálisan tökéletes, ám magas karbantartási igényű szerkezetek. Ár, illetve karbantartási igény tekintetében a korszerű, minőségi profilokból épített műanyag nyílászárók hosszabb távon is költséghatékonyabbak, energiahatékonyság szempontjából is kedvezőbb szerkezetek.

Óriási előnyük még, hogy nem igényelnek rendszeres karbantartást, felületkezelést, ráadásul a minőségi, modern anyagoknak köszönhetően számtalan színben, akár famintázatú fóliával is rendelhetők. Tisztításuk egyszerű, nem időigényes. Amennyiben további információkra van szüksége a műanyag bejárati ajtók előnyeiről, olvassa el vonatkozó blogbejegyzésünket.

Az alumínium ajtók, ablakok magas minőséget, rendkívüli tartósságot ígérnek, ám az ehhez társuló magas ár miatt sokaknak nem opció egy felújítás, építkezés során.

A változatosság gyönyörködtet: variálható ajtópanelek

Bár hazánkban a bejárati ajtókat hosszú távra választják az emberek, de az ajtópanelek cserélhetők, ezáltal lehetőséget adnak arra, hogy az ajtó cseréje nélkül időről időre megmutassa újabb és újabb stílusát.

Ajtópanelekkel akár a bejárati ajtó külső és belső oldala eltérő is lehet, amennyiben úgy szeretné. A paneleket bizonyos kiegészítőkkel is elláthatja, így kopogtatóval, kémlelőnyílással vagy levélbedobóval.

Az ajtópanelek segítségével minimalista, de akár üveges, díszes bejárati ajtó is kialakítható. Műanyag, alumínium és HPL panelek közül választhat, ezek mindegyike megfelel a bejárati ajtókkal szemben támasztott kritériumoknak. Többféle ajtópanel vastagság közül választhat a tökéletes megjelenés érdekében. Kérje árajánlatunkat, találjuk meg a legjobb megoldást az Ön számára!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email